Algemene voorwaarden - SokkenFotoNL

MyPhotoSocksNL

Algemene voorwaarden

1. ALGEMENE VOORWAARDEN
Deze voorwaarden zijn tussen de klant en SokkenFoto.nl.


BETALING & BESTELLEN
Momenteel accepteren we voor de veiligheid en het gemak Ideal, creditcard en IDEAL lokale betaling als onze belangrijkste betaalmethode. EUR is toegestaan.

Zodra een bestelling is ingediend, begint deze zo snel mogelijk met ontwerpen en verwerken.Dat betekent dat zelfs als u 24 uur later contact opneemt met onze klantenservice nadat u van gedachten bent veranderd over uw bestelling, deze mogelijk al in productie of in het verzendproces is.In dat geval kunnen we een bestelling niet meer wijzigen of annuleren als deze eenmaal in een unieke productie is geplaatst of is verzonden.Let op: voor bestellingen die in productie zijn genomen of zijn verzonden, raadpleegt u het retour- en omruilbeleid.

Het kan tot 8 werkdagen duren voordat bestellingen worden verwerkt voordat ze worden verzonden.Dit is goed voor de tijd die wordt besteed aan het verwerken van producten en verpakkingen.
Aangepaste bestellingen duren iets langer dan die traditionele afgewerkte producten.Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen onze productietijd kan variëren. Zodra de bestelling is verzonden, met de standaard verzending, duurt het ongeveer 7-10 werkdagen voordat de bestelling uw verzendadres binnen de EU bereikt.Internationale verzending is momenteel niet beschikbaar.

Onderweg ontvangt u uw trackingnummer via e-mail om de bestelling online te volgen.

Let op: de werkelijke levertijd kan variëren, afhankelijk van de verzendmethode die u selecteert, uw verzendadres en uw lokale postdienst.Opmerkingen: schattingen van de verzending zijn vanaf de dag van verzending, niet vanaf de dag van bestelling. Klanten zijn verantwoordelijk voor verlies als gevolg van verkeerde verzendinformatie.

Niets in deze algemene voorwaarden mag worden geïnterpreteerd als uitsluiting of beperking van rechten die u als consument heeft voor zover dergelijke aansprakelijkheid en rechten niet kunnen worden uitgesloten of beperkt onder de wet

RUILEN & RETOURNEREN
Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop worden omgeruild voor een vervanging of terugbetaling.Het artikel dient ongedragen te zijn, in de originele verpakking met SKU-label bevestigd en vergezeld van het bestelnummer.Na 14 dagen na ontvangst worden geen retouren geaccepteerd.Let op: voor bestellingen die in productie zijn genomen of zijn verzonden, raadpleegt u het retourbeleid of neemt u contact op met onze klantenservice voor retournering.

Alle verkopen zijn definitief na 14 dagen na ontvangst.

Houd er rekening mee dat alle terugbetalingen worden gecrediteerd voor het oorspronkelijk betaalde bedrag, minus verzendkosten, kortingen op gepersonaliseerde artikelen, behalve in het geval van een onjuiste verzending.Zodra uw retour is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail;Houd er rekening mee dat het nog 7-10 werkdagen kan duren vanaf de datum waarop u deze e-mail ontvangt voordat het geld beschikbaar is in uw account en dat het een extra betalingscyclus kan duren voordat het geld op uw rekeningoverzicht staat.

WIJZIGINGEN
SokkenFoTo reserves the right to modify this Web Site, and the rules and regulations governing its use, at any time. Modifications will be posted on the Web Site, and users are deemed to be apprised of and bound by any changes to the Web Site.sokkenfoto.nl may make changes in the products and/or services described in this Web Site at any time.

SokkenFoTo behoudt zich het recht voor om de hoeveelheid gekochte artikelen per persoon of per bestelling om welke reden dan ook te beperken.Deze beperkingen kunnen van toepassing zijn op bestellingen die met hetzelfde account zijn geplaatst. We zullen u op de hoogte stellen als dergelijke limieten worden toegepast in het aankoopproces.

We streven ernaar om te allen tijde correcte informatie op onze website te presenteren.Het kan echter voorkomen dat informatie op sokkenfoto.nl typografische fouten of andere onnauwkeurigheden bevat.Dergelijke fouten zijn geheel onbedoeld en we verontschuldigen ons als foutieve informatie op enigerlei wijze uw individuele bestelling beïnvloedt.We behouden ons het recht voor om fouten te wijzigen of productinformatie op elk moment bij te werken, zonder voorafgaande kennisgeving.


DISCLAIMERS
Houd er rekening mee dat hoewel we er alles aan doen om onze producten nauwkeurig te fotograferen en ze in detail te beschrijven, we niet kunnen garanderen dat elke foto in productie de werkelijke kleur van de koopwaar nauwkeurig weergeeft vanwege veranderingen in de schermresolutie.Neem contact met ons op als je vragen hebt over de kleur, het materiaal of de maat van een item voordat je het koopt.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, zoals overstrekken of verven.Als pakketten verloren gaan vanwege het verkeerde verzendadres dat door klanten is opgegeven, zullen we geen verliezen dragen. Onder deze voorwaarde is restitutie niet beschikbaar.


2. VERZENDBELEID:
Hoe lang duurt het voordat ik mijn product ontvang?

Doorgaans kan het tot 3-5 werkdagen duren voordat onze sokken is geproduceerd en verzonden. Eenmaal verzonden, worden continentale EU-bestellingen binnen 7-10 werkdagen geleverd. Internationale verzending is momenteel niet beschikbaar.

Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen onze productietijd kan variëren.

Deze Servicevoorwaarden en eventuele afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u leveren, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het VK.

SOUFEEL
250 bis boulevard Saint-Germain , Paris, Paris, 75007

HIER IS WAT SOMMIGE VAN ONZE 10000+ FANS TE ZEGGEN

Geweldig! Ik kon niet gelukkiger zijn. Het maakte absoluut Kerstmis! Ik zou dit product en de verkoper ten zeerste aanbevelen, omdat ze met mij hebben samengewerkt om de beste foto's te selecteren en het best mogelijke resultaat te creëren! Op weg om meer te kopen voor de rest van het gezin!

Bella Atkinson / Facebook

De afdruk ziet er van goede kwaliteit uit en het gezicht wordt niet supervervormd of vertoont geen blanco plekken wanneer het wordt uitgerekt.

Felipe / Instagram

Hield van hoe deze sokken zijn geworden! Kreeg ze als cadeau voor een vriend en werd niet teleurgesteld. Hoge kwaliteit sokken en afbeelding afbeelding. Snelle reactie en levering ook!

Stephanie / instagram

Ik heb deze voor mijn vriend met het gezicht van zijn puppy erop, hij is er absoluut dol op!

Lisa Lydon / Facebook

Ze zijn perfect geworden! Ik kan niet wachten om ze te zien openen voor de verjaardag van een vriend!

Debra Jones / Instagram

Op tijd verzonden en de bedrukking was van hoge kwaliteit! Zou zeker weer bestellen !!! Dank je :)

Bella / Facebook

Ik hou van ze! De sokken waren snel aangekomen en de kwaliteit is geweldig! Ik ben zo opgewonden om deze aan mijn man te geven! hij zal van ze houden. 17 augustus 2020 Anel B

Kari / instagram

Deze waren absoluut perfect en ze waren zo behulpzaam met alle vragen die ik had! Mijn man houdt van ze!

Kaitlyn Karan / Instagram

We houden van de sok met het gezicht van onze hond! Geweldig product! Ik zal zeker weer bij je kopen!

Sara / Facebook

Het lijkt precies op mijn hond! Mijn partner is gek op deze sokken.

Josefa / Instagram

Heel schattig!!! Snel en erg vriendelijk verzonden. Ze zijn een perfect cadeau hahaha !! Ik heb maat 9-11 besteld voor het geval ze klein passen, maar het lijkt erop dat ze qua maat passen! Dank je!!!

Julia / instagram

Tweede keer bestellen bij deze winkel. Verzendt snel, en de sokken zijn perfect. Zeer aan te bevelen.

Carlos / Facebook

Echt geduldige en geweldige verkoper :) De verzending was zelfs voor de vakantie supersnel.

Lidia / Facebook

Zacht en glad, geweldige gezichtsselectie voor het patroon.

Lara Leonard / Facebook

Ze waren een cadeau voor mijn man met het gezicht van onze hond erop en hij houdt van ze. Hij kreeg veel complimenten nadat hij ze op het werk had laten zien. Ik zal zeker meer bestellen. De communicatie met de verkoper was UITSTEKEND !!!!

Claudia / Instagram

Verzending was erg snel! Deze sokken zijn erg dik en zacht en de patronen zaten erg goed in elkaar. Ik kan niet wachten om ze cadeau te doen!

Terencio / instagram

Het verbaasde me dat dit zo'n goede kwaliteit sok is. De foto was heel duidelijk. We hebben het item ook veel sneller ontvangen dan verwacht. Ik waardeer dat echt!

Domingo / Facebook

Dit is mijn tweede aankoop en ze zijn zo geweldig! De sokken zijn geweldig geworden! De klantenservice is geweldig!

Erika / Instagram

Sokken zijn geweldig geworden! Ik kan niet wachten om ze aan mijn vriend te geven.

Eva / Facebook

Zeer goede communicatie. Snelle levering, perfect cadeau!

Facundo / instagram