Retour- en omruilbeleid - SokkenFotoNL

MyPhotoSocksNL

Retour- en omruilbeleid

SOKKENFOTO streeft ernaar een uitstekende klantenservice en tevredenheid te behouden, inclusief een garantie voor elk product zoals beschreven op onze Sites en Apps. Controleer eerst onze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig en bestel alleen als dit beleid voor u acceptabel is.

Houd er rekening mee dat voor op bestelling gemaakte gepersonaliseerde producten we uw producten mogelijk niet kunnen annuleren of wijzigen nadat deze in productie zijn genomen.Dit zou betekenen dat het maatwerk is begonnen.Om het te annuleren of te wijzigen, betekent dit dat u aangepaste kosten in rekening brengt op basis van 30% van de verkoopprijs van het product, omdat het artikel op bestelling is gemaakt en niet langer als nieuw kan worden verkocht.Aanpassingskosten omvatten vaak de gebruikte grondstof, menselijke kosten en de administratiekosten.

Maat-, foto- en adreswijzigingen
Als je het artikel wilt retourneren en ruilen, neem dan contact met ons op (cscustomgiftsnl@gmail.com), we moeten controleren of het in productie is of niet.Stuur ons een e-mail met uw ordernummer in de onderwerpregel en eventuele wijzigingen in de body.We nemen zo snel mogelijk contact met je op en zorgen ervoor dat het gebeurt!
Ons gepersonaliseerde artikel kan niet worden geretourneerd, tenzij het defect of beschadigd is.
Terugbetaling Gevallen:
1. Verkeerde bestelling geleverd

U kunt binnen 5 werkdagen na de leveringsdatum opnieuw in aanmerking komen om uw oorspronkelijke bestelling opnieuw te verzenden of een gelijkwaardige nieuwe bestelling te plaatsen in plaats van onjuist.Neem eerst contact op met ons supportteam via cscustomgiftsnl@gmail.comom alle details en de gewenste optie te bespreken.

2. Bestelling is beschadigd
U komt in aanmerking voor 10% korting op uw volgende bestelling als de bestelling beschadigd aankomt.Neem dan contact op met ons supportteam via cscustomgiftsnl@gmail.com en stuur ons de foto's van beschadigde tegels.

3. Gedeeltelijke terugbetalingen
Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, maar het artikel toch wilt houden,u kunt bij ons een korting bedingen voor uw volgende bestelling voor een bedrag dat voor beide partijen aanvaardbaar is.Houd er rekening mee dat hoewel u in de toekomst een korting kunt aanvragen,we zijn niet verplicht om er een te verstrekken en,afhankelijk van uw reden voor het verzoek,geeft er misschien de voorkeur aan dat u het artikel retourneert voor een volledige terugbetaling.

(De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending en de verzendkosten voor vervangende verzendkosten. Sokkenfoto vergoedt geen verzendkosten.)
Als je terugkomt, stuur dan een e-mail om het adres via de klantenservice te krijgen.

Hoe een terugbetaling starten?
Neem dan contact met ons op via cscustomgiftsnl@gmail.comen beschrijf je probleem met de bestelling.Voeg de nodige foto's toe om uw claims te bevestigen.
E-MAIL:cscustomgiftsnl@gmail.com

HIER IS WAT SOMMIGE VAN ONZE 10000+ FANS TE ZEGGEN

Geweldig! Ik kon niet gelukkiger zijn. Het maakte absoluut Kerstmis! Ik zou dit product en de verkoper ten zeerste aanbevelen, omdat ze met mij hebben samengewerkt om de beste foto's te selecteren en het best mogelijke resultaat te creëren! Op weg om meer te kopen voor de rest van het gezin!

Bella Atkinson / Facebook

De afdruk ziet er van goede kwaliteit uit en het gezicht wordt niet supervervormd of vertoont geen blanco plekken wanneer het wordt uitgerekt.

Felipe / Instagram

Hield van hoe deze sokken zijn geworden! Kreeg ze als cadeau voor een vriend en werd niet teleurgesteld. Hoge kwaliteit sokken en afbeelding afbeelding. Snelle reactie en levering ook!

Stephanie / instagram

Ik heb deze voor mijn vriend met het gezicht van zijn puppy erop, hij is er absoluut dol op!

Lisa Lydon / Facebook

Ze zijn perfect geworden! Ik kan niet wachten om ze te zien openen voor de verjaardag van een vriend!

Debra Jones / Instagram

Op tijd verzonden en de bedrukking was van hoge kwaliteit! Zou zeker weer bestellen !!! Dank je :)

Bella / Facebook

Ik hou van ze! De sokken waren snel aangekomen en de kwaliteit is geweldig! Ik ben zo opgewonden om deze aan mijn man te geven! hij zal van ze houden. 17 augustus 2020 Anel B

Kari / instagram

Deze waren absoluut perfect en ze waren zo behulpzaam met alle vragen die ik had! Mijn man houdt van ze!

Kaitlyn Karan / Instagram

We houden van de sok met het gezicht van onze hond! Geweldig product! Ik zal zeker weer bij je kopen!

Sara / Facebook

Het lijkt precies op mijn hond! Mijn partner is gek op deze sokken.

Josefa / Instagram

Heel schattig!!! Snel en erg vriendelijk verzonden. Ze zijn een perfect cadeau hahaha !! Ik heb maat 9-11 besteld voor het geval ze klein passen, maar het lijkt erop dat ze qua maat passen! Dank je!!!

Julia / instagram

Tweede keer bestellen bij deze winkel. Verzendt snel, en de sokken zijn perfect. Zeer aan te bevelen.

Carlos / Facebook

Echt geduldige en geweldige verkoper :) De verzending was zelfs voor de vakantie supersnel.

Lidia / Facebook

Zacht en glad, geweldige gezichtsselectie voor het patroon.

Lara Leonard / Facebook

Ze waren een cadeau voor mijn man met het gezicht van onze hond erop en hij houdt van ze. Hij kreeg veel complimenten nadat hij ze op het werk had laten zien. Ik zal zeker meer bestellen. De communicatie met de verkoper was UITSTEKEND !!!!

Claudia / Instagram

Verzending was erg snel! Deze sokken zijn erg dik en zacht en de patronen zaten erg goed in elkaar. Ik kan niet wachten om ze cadeau te doen!

Terencio / instagram

Het verbaasde me dat dit zo'n goede kwaliteit sok is. De foto was heel duidelijk. We hebben het item ook veel sneller ontvangen dan verwacht. Ik waardeer dat echt!

Domingo / Facebook

Dit is mijn tweede aankoop en ze zijn zo geweldig! De sokken zijn geweldig geworden! De klantenservice is geweldig!

Erika / Instagram

Sokken zijn geweldig geworden! Ik kan niet wachten om ze aan mijn vriend te geven.

Eva / Facebook

Zeer goede communicatie. Snelle levering, perfect cadeau!

Facundo / instagram