Verzendgids - SokkenFotoNL

MyPhotoSocksNL

Verzendgids

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met een orderbevestiging om uw bestelgegevens te bevestigen.


U kunt onze online bestelstatus 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoeken om de meest actuele status van uw bestelling te bekijken.
Log in met uw account en wachtwoord om een overzicht te krijgen van eerdere bestellingen.U ziet uw bestelnummer, de datum en tijd waarop de bestelling is geplaatst, de status van de bestelling en informatie over het volgen van het pakket voor artikelen die zijn verzonden.


Verzending en levering schattingen

Het tijdsbestek voor 'Verzenden' is een schatting van wanneer het artikel wordt klaargemaakt voor verzending en verzonden vanuit ons magazijn.De artikelen op uw bestelling worden verzonden zodra ze beschikbaar zijn.Doorgaans duurt het ongeveer 3-5 werkdagen om te worden geproduceerd en verzonden. Eenmaal verzonden,levertijd is ongeveer 7-10 werkdagen.

Als uw artikel op voorraad is, wordt uw bestelling naar verwachting binnen 3-5 werkdagen verzonden.Levering is afhankelijk van uw bestemming.

Als u meerdere artikelen met verschillende verzendgereedheidsdata heeft besteld, afhankelijk van de verzendings- en leveringsvoorwaarden, kan uw bestelling wordt verzonden wanneer alle artikelen klaar zijn voor verzending.

Het tijdsbestek 'Bezorging' is een schatting van wanneer het artikel op uw verzendadres wordt afgeleverd nadat het is verzonden.

Alle schattingen zijn gebaseerd op werkdagen.Geschiktheid voor gratis verzending

Wij bieden gratis verzending vanaf € 59. Verzendkosten beginnen vanaf € 6,99

Standaard verzending (levertijd 7-10 werkdagen) € 6,99

Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) € 29,95

Niet-bezorgde pakketten

Wanneer de vervoerder een onbestelbaar pakket aan ons retourneert,
een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten wordt uitgegeven.
Om artikelen te kopen die niet leverbaar waren,een nieuwe bestelling zal moeten worden geplaatst.Zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u uw bestelling bevestigt.Als u een aankoop doet voor iemand anders als cadeau,het kan een goed idee zijn om hem/haar op de hoogte te stellen van de op handen zijnde levering om verwarring te voorkomen die kan leiden tot een weigering van het pakket.

HIER IS WAT SOMMIGE VAN ONZE 10000+ FANS TE ZEGGEN

Geweldig! Ik kon niet gelukkiger zijn. Het maakte absoluut Kerstmis! Ik zou dit product en de verkoper ten zeerste aanbevelen, omdat ze met mij hebben samengewerkt om de beste foto's te selecteren en het best mogelijke resultaat te creëren! Op weg om meer te kopen voor de rest van het gezin!

Bella Atkinson / Facebook

De afdruk ziet er van goede kwaliteit uit en het gezicht wordt niet supervervormd of vertoont geen blanco plekken wanneer het wordt uitgerekt.

Felipe / Instagram

Hield van hoe deze sokken zijn geworden! Kreeg ze als cadeau voor een vriend en werd niet teleurgesteld. Hoge kwaliteit sokken en afbeelding afbeelding. Snelle reactie en levering ook!

Stephanie / instagram

Ik heb deze voor mijn vriend met het gezicht van zijn puppy erop, hij is er absoluut dol op!

Lisa Lydon / Facebook

Ze zijn perfect geworden! Ik kan niet wachten om ze te zien openen voor de verjaardag van een vriend!

Debra Jones / Instagram

Op tijd verzonden en de bedrukking was van hoge kwaliteit! Zou zeker weer bestellen !!! Dank je :)

Bella / Facebook

Ik hou van ze! De sokken waren snel aangekomen en de kwaliteit is geweldig! Ik ben zo opgewonden om deze aan mijn man te geven! hij zal van ze houden. 17 augustus 2020 Anel B

Kari / instagram

Deze waren absoluut perfect en ze waren zo behulpzaam met alle vragen die ik had! Mijn man houdt van ze!

Kaitlyn Karan / Instagram

We houden van de sok met het gezicht van onze hond! Geweldig product! Ik zal zeker weer bij je kopen!

Sara / Facebook

Het lijkt precies op mijn hond! Mijn partner is gek op deze sokken.

Josefa / Instagram

Heel schattig!!! Snel en erg vriendelijk verzonden. Ze zijn een perfect cadeau hahaha !! Ik heb maat 9-11 besteld voor het geval ze klein passen, maar het lijkt erop dat ze qua maat passen! Dank je!!!

Julia / instagram

Tweede keer bestellen bij deze winkel. Verzendt snel, en de sokken zijn perfect. Zeer aan te bevelen.

Carlos / Facebook

Echt geduldige en geweldige verkoper :) De verzending was zelfs voor de vakantie supersnel.

Lidia / Facebook

Zacht en glad, geweldige gezichtsselectie voor het patroon.

Lara Leonard / Facebook

Ze waren een cadeau voor mijn man met het gezicht van onze hond erop en hij houdt van ze. Hij kreeg veel complimenten nadat hij ze op het werk had laten zien. Ik zal zeker meer bestellen. De communicatie met de verkoper was UITSTEKEND !!!!

Claudia / Instagram

Verzending was erg snel! Deze sokken zijn erg dik en zacht en de patronen zaten erg goed in elkaar. Ik kan niet wachten om ze cadeau te doen!

Terencio / instagram

Het verbaasde me dat dit zo'n goede kwaliteit sok is. De foto was heel duidelijk. We hebben het item ook veel sneller ontvangen dan verwacht. Ik waardeer dat echt!

Domingo / Facebook

Dit is mijn tweede aankoop en ze zijn zo geweldig! De sokken zijn geweldig geworden! De klantenservice is geweldig!

Erika / Instagram

Sokken zijn geweldig geworden! Ik kan niet wachten om ze aan mijn vriend te geven.

Eva / Facebook

Zeer goede communicatie. Snelle levering, perfect cadeau!

Facundo / instagram